Administratief medewerker

GEZOCHT: Oplossingsgerichte administratieve duizendpoot met teamspirit

Ben jij een ware administratieve multitasker die energie krijgt van een dynamische werkomgeving? Zit denken in creatieve oplossingen, verbetermogelijkheden en efficiëntieslagen in jouw DNA? Is servicegerichtheid en positieve klantcommunicatie voor jou meer dan vanzelfsprekend? Dan ben jij de administratief medewerker die Active Health Group zoekt!

Functie

Met als doel een optimale arbodienstverlening vervul je als administratief medewerker de rol van multitaskende spin in het web. Dankzij jouw ondersteuning kunnen onze bedrijfs-, verzekerings- en keuringsartsen kwaliteit leveren en zijn de interne en externe casemanagers tijdig en juist geïnformeerd. Denk hierbij aan uiteenlopende cruciale proceswerkzaamheden binnen de Wet Verbetering Poortwachter, zoals afspraken en andere acties inplannen, medische informatie opvragen en verwerken, rapportages samenstellen, keuringen en PMO’s inregelen en faciliterende activiteiten op het gebied van huisvesting, materialen en middelen. Geen arts, geen casemanager en te benaderen derde is hetzelfde. Om de service dag in dag uit verder te optimaliseren, vraagt dit van jou flexibiliteit, creativiteit en positieve communicatie.

Organisatie

Als nieuwe collega maak je deel uit van een zelfsturend, enthousiast team dat bestaat uit procesondersteunende administratief medewerkers op ons hoofdkantoor in Rotterdam en bedrijfs-, verzekerings- en keuringsartsen die werkzaam zijn door het hele land voor een diversiteit aan klanten.

Binnen Active Health Group werken wij vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met  gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe administratief medewerker:

 • Is een resultaatgerichte, zorgvuldige, integere, leergierige en flexibel ingestelde teamspeler.
 • Denkt op creatieve wijze in praktische, servicegerichte oplossingen.
 • Ziet kansen om zaken effectiever en efficiënter in te richten en handelt daar doortastend naar.
 • Kan zich mondeling en schriftelijk op positieve en tactvolle wijze uitdrukken en houdt onder druk het hoofd koel.
 • Beschikt over een afgeronde MBO+ opleiding en een goede beheersing van Microsoft Office en de Nederlandse taal.
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van planning of projecten.
 • Kennis en ervaring op het gebied van administratieve processen rondom arbodienstverlening is niet noodzakelijk, maar wel een pré.

Ons aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou:

 • Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt om vanuit een belangrijke ondersteunende rol de arbodienstverlening te optimaliseren.
 • Een plek binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
 • Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken.
 • Aandacht voor en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele deskundigheid.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en doorgroeimogelijkheden naar andere functies binnen de organisatie.

Het betreft een fulltime functie op ons hoofdkantoor in Rotterdam waar je per direct kunt beginnen.

Solliciteren

Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar info@activehealth.nl t.a.v. Ceryl Eurelings.

De sluitingsdatum voor deze functie is uiterlijk vrijdag 25 augustus.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.