ANIOS Verzekeringsgeneeskunde

Gezocht: ANIOS Verzekeringsgeneeskunde met een scherp sociaal-medisch oog

Geeft het u voldoening als u echt de tijd hebt om de situatie van een cliënt in zijn sociaal-medische context te analyseren? Spreekt de combinatie van een korte inhoudelijke opleiding, goed salaris én werken in een multidisciplinaire, maatschappelijke relevant omgeving, u aan? En hecht u waarde aan een goede werk-privébalans? Dan bent u de ANIOS Verzekeringsgeneeskunde die Active Health zoekt!

Functie

Als sociaal-medisch beoordelaar heeft u een verantwoordelijke positie in het beoordelen van cliënten die door ziekte of andere sociaal-medische oorzaken (deels) in een uitkeringssituatie terecht zijn gekomen met als focus het bieden van een toekomst waarin zij weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Met aandacht voor de cliënt in een spreekuur dat gemiddeld 1 uur duurt, vormt u een beeld van onder meer diens lichamelijke en/of psychische klachten, hoe deze zich ontwikkelen en de interactie met diens sociale context. U beoordeelt en adviseert over de mogelijkheden van uw cliënt in relatie tot werk. Indien nodig, doet u lichamelijk onderzoek en pleegt u overleg met andere specialisten.

Dit doet u als lid van een multidisciplinair team en onder supervisie van een ervaren specialist verzekeringsgeneeskunde na een korte, overzichtelijke praktijkgerichte opleiding van maximaal twee maanden. De ervaren verzekeringsarts zorgt bovendien voor een uitstekende begeleiding en coacht u op een scala aan competenties waaronder effectieve gespreksvoering. De werksfeer kenmerkt zich door korte lijnen, intensieve en resultaatgerichte samenwerking met respect voor ieders inbreng. Waarbij uw werkzaamheden zich afspelen binnen de meervoudige context van uw eigen diagnose bij cliënten met een diversiteit aan achtergronden en ziektebeelden, wetenschappelijk onderzoek en het sociaal wettelijk kader.

Uw profiel

Active Health zoekt voor een grote in de verzekeringsgeneeskunde gespecialiseerde maatschappelijke organisatie, een enthousiaste basisarts die het multidisciplinaire team komt versterken.

De ideale nieuwe ANIOS verzekeringsgeneeskunde:

  • Is in staat om medemenselijkheid te combineren met resultaatgerichtheid en overtuigingskracht, onderscheid zich in probleemanalyse en oordeelsvorming, is integer en respectvol.
  • Beleeft er plezier aan om als een zelfstandige, autonome professional binnen een multidisciplinair team samen te werken aan een diversiteit aan casuïstiek.
  • Is mondeling en schriftelijk communicatief vaardig.
  • Beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde, is BIG-geregistreerd en staat er positief tegenover om minimaal een jaar voor deze leuke baan te gaan.

Active Health biedt

Als nieuwe collega biedt deze werkgever u:

  • Een maatschappelijk betrokken functie met doorgroeimogelijkheden waar u het gezonde verschil kunt maken.
  • Een prettige intercollegiale samenwerking binnen een multidisciplinair team met respect voor ieders kennis en kunde.
  • Een goede werk-privébalans door een werkweek van bij voorkeur 38 uur, zonder diensten te hoeven draaien.
  • Na een korte detacheringsperiode van vier maanden, treedt u in dienst bij de werkgever voor de rest van het jaar.
  • Goede begeleiding en mogelijkheden op het gebied van deskundigheidsbevordering met de mogelijkheid om in te stromen als AIOS. Daarnaast heb je ook als ANIOS volop kansen om je verder te ontwikkelingen.

Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris conform CAO. De startdatum van het dienstverband en regionaal werkgebied stemmen wij graag in overleg met u af.

Solliciteren

U kunt uw CV en motivatie mailen naar info@activehealth.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.