Active Healthy Platform

Active Healthy Platform

Veel organisaties zoeken naar een middel om de bewustwording van gezondheid en leefstijl bij hun medewerkers te faciliteren. Daarom hebben wij  het Active Healthy Platform ontwikkeld. Een online omgeving met dagelijks nieuwe informatie over vitaliteit en gezondheid in brede zin en toegang tot leefstijlzorg.

Persoonlijke omgeving

Op het Active Healthy Platform heeft iedere gebruiker een eigen profiel waar alleen de persoon zelf toegang tot heeft. Op basis van dit profiel wordt een overzichtelijk dashboard getoond met onder meer zijn vitaliteitswijzer, biomedische parameters, fysieke stress, mentale stress et cetera. Deze waarden zijn zelf bij te houden zodat ieder individu ze door de tijd heen kan monitoren en bijsturen. Naast de opslag van de vitaliteits- en gezondheidsparameters, kan er ook extra informatie worden opgeslagen in de vorm van (keurings)rapporten. Daarnaast beschikt de gebruiker over een persoonlijke bibliotheek met zijn eigen artikelen, videofilmpjes en apps. 

Informatie over vitaliteit, gezondheid en leefstijl

Het platform bevat een veelheid aan informatie over vitaliteit, gezondheid en leefstijl in al haar facetten. Denk hierbij aan aspecten zoals voeding, medische en psychologische onderwerpen. Hierover wordt de gebruiker ook geïnformeerd met nieuwsflitsen en nieuwsbrieven.

Toegang tot deskundigen

Iedere gebruiker met specifieke vragen heeft via het platform toegang tot deskundige leefstijlzorgprofessionals zoals leefstijlcoaches, jobcoaches en bedrijfsartsen. Allemaal zijn ze meervoudig geschoold en gespecialiseerd in één of meerdere facetten op het gebied van vitaliteit zoals voeding, beweging en gedragsverandering.

Vitality Shop en Health Coins

Ervaring leert dat gebruikers naast advies door een deskundige ook behoefte kunnen hebben aan aanvullende ondersteuning via producten. Daarom biedt het Active Healthy Platform onder meer een Vitality Shop waar gebruikers tegen aantrekkelijke korting voedingssupplementen kunnen aanschaffen. Met iedere aankoop van professionele begeleiding of een product spaart de gebruiker bovendien zogenaamde Health Coins. Iedere Health Coin staat gelijk aan €1,00. Investeren in gezond gedrag levert op deze manier direct financieel voordeel op. Kortom, een extra prikkel die gedragsverandering stimuleert.

Privacy en kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoet het platform aan alle kwaliteits- en beveiligingskenmerken om een goede technische werking en privacy te borgen.

Flexibel en aanpasbaar

Hoewel de inhoud van het leefstijlzorgplatform gericht is op het individu, kan de vormgeving ook in een ‘white label’-versie aangeboden worden. In deze white label-versie kan uw organisatie het uiterlijk op maat vormgeven voor een specifieke doelgroep.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Bel ons op 088 – 286 60 55 of vul het contactformulier in.