Bedrijfsartsen / verzekeringsartsen

Bedrijfsartsen / verzekeringsartsen

Bedrijfsgeneeskundige expertise

Goede bedrijfsgeneeskundige zorg door gekwalificeerde artsen, daarin voorzien wij. De werkwijze van onze bedrijfsartsen kenmerkt zich door een proactieve, signalerende houding waarbij de klantvraag wordt beantwoord met een concreet en hanteerbaar advies. Binnen 24 uur na het consult ontvangen de cliënt en diens werkgever een terugkoppeling zodat zij samen adequaat de vertaalslag naar hervatting van het werk kunnen maken. Daarnaast vervullen onze bedrijfsartsen onder meer een adviserende rol bij het toepassen van preventieve maatregelen voor gezond en veilig werken naar het management, HR en de ondernemingsraad / personeelsvertegenwoordiging.

Verzekeringsgeneeskundige expertise

In geval van een claimbeoordeling of second opinion biedt de expertise van onze verzekeringsartsen uitkomst. Zij zijn als geen ander in staat om het voor de arbeidsongeschiktheidswetgeving essentiële onderscheid te maken tussen beperkingen als gevolg van ziekte/gebrek versus beperkingen als gevolg van gedrag en overbelasting in de sociale context. In het laatste geval betreft het inzetbaarheidsproblematiek, die buiten de claimbeoordeling valt maar waar onze verzekeringsartsen u kunnen voorzien van een duidelijk advies over effectieve interventies. Uitgangspunt daarbij is, demedicaliseren en de cliënt faciliteren in het pakken van de zelfregie op zijn gezondheid, geluk en inzetbaarheid.

Spreekuur: incompany, externe locatie, online

Afhankelijk van uw behoefte kunnen de spreekuren plaatsvinden op een of meerdere van onze circa 30 locaties of bij u in huis. In het laatste geval heeft u de beschikking over een vaste bedrijfsarts voor het gewenste aantal dagdelen per week op uw locatie. Voor herhaalconsulten blijkt videoconsulting in de praktijk een tijdsefficiënte en effectieve oplossing. Hierbij wordt vanzelfsprekend de privacy van uw medewerkers gewaarborgd. Voor welke optie u ook kiest, dankzij onze online planningsagenda kunnen de spreekuurbezoeken eenvoudig en effectief ingepland worden.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies? Bel ons op 088 – 28 66 055 of vul het contactformulier in.