Effectief leiderschap mastertraining

Effectief leiderschap mastertraining
Effectief leiderschap is nodig om duurzame inzetbaarheid en een financieel gezonde organisatie te realiseren. Verdiep met deze mastertraining via een unieke, doeltreffende methodiek uw leiderschapsvaardigheden en ervaar hoe u uw medewerkers intrinsiek kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Inhoud
De Mastertraining ‘Effectief leiderschap’ kenmerkt zich in de basis door authenticiteit. Hierbij is zelfkennis en weten waar u voor staat in de organisatie van groot belang. Zichtbaar zijn in uw visie en dit uitdragen in uw doen en laten geeft helderheid, is inspirerend en genereert draagkracht bij medewerkers. Hierbij de balans houden tussen uw eigen inzichten en intuïtie én kunnen luisteren naar de feedback van uw medewerkers vraagt leiderschap.

In deze training kunt u op een effectieve, ervaarbare manier antwoorden vinden op vragen uit de dagelijkse praktijk. Zoals: wat is de kern van moeizaam lopende zaken? Wat kan ik doen om medewerkers in hun kracht te zetten, zodat ze met plezier en betrokkenheid werken? Via de methodiek van systeemopstellingen wordt de kern van de vraag geraakt en belemmeringen omgebogen naar mogelijkheden.

Resultaat
Na afloop van de mastertraining hebben de deelnemers:

  • verdiepende kennis en inzicht in wat zijzelf kunnen doen om zaken op een positieve, effectieve wijze te veranderen
  • handvatten om vanuit verschillende perspectieven waar te nemen
  • inzicht in ingebrachte praktijkcasuïstiek

Voor wie
Deelnemers zijn managers, directieleden, leidinggevenden, HR-functionarissen, Arbo professionals en OR-leden

Praktische informatie

  • Dlnrs:         10 – 12 personen
  • Datum:       in overleg
  • Duur:          2 dagdelen
  • Locatie:      in overleg

Meer informatie
Bel ons voor meer informatie op 088 – 286 60 55 of vul het contactformulier in.