Organisatieadvies / DZI consultancy

Organisatieadvies / DZI consultancy

Bij duurzame inzetbaarheidsbeleid en gezondheidsmanagement gaat het om verandermanagement binnen de organisatie en gedragsverandering bij het individu. Onze jarenlange ervaring leert dat een integrale en multidisciplinaire aanpak die aansluit bij de fase waarin de organisatie en zijn medewerkers zich bevinden, het effectiefst is. Zowel qua resultaat als kosten. Door een goede analyse vooraf, worden niet alleen de strategie en middelen ingezet die aansluiten bij mens en organisatie maar ook kostenbesparende keuzes gemaakt.

Experts die gaan voor maatwerk

Het multidisciplinaire consultancyteam van Active Health Group bestaat uit ervaren adviseurs met expertise op het gebied van arbeid & organisatie, HRM, bedrijfskunde, duurzame inzetbaarheid /  gezondheidsmanagement, bedrijfsgeneeskunde en/of communicatie. Een team dat gewend is om bruggen te slaan naar andere domeinen met het doel van duurzame inzetbaarheid, gezondheidsbevordering, verzuimbeheersing en organisatiesucces voor ogen. Omdat iedere organisatie uniek is, betekent dit maatwerk dat wij samen met u vormgeven.

Diensten

Wij kunnen u onder meer ondersteunen met:

  • Verkenning fase van organisatieontwikkeling c.q. niveau van organisatiebewustzijn
  • Duurzame inzetbaarheid beleid (NPR 6070) opstellen inclusief financieringswijzen
  • Inzet HRM tooling
  • PSA beleid (psychosociale arbeidsbelasting) opstellen
  • Projectteambegeleiding vanaf implementatie tot en met evaluatie, hands-on inzet DZI professionals
  • Communicatieadvies en nudgesontwikkeling gericht op kennis, houding en gedrag
  • Incompany masterclasses, workshops en trainingen voor directie, managers, leidinggevenden, HR professionals, Arbo professionals, ondernemingsraden of brancheverenigingen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Bel ons op 088 – 286 60 55 of vul het contactformulier in.