Nieuws: 05 Mar 2018

" alt="">

Kiezen voor gezondheid en duurzame inzetbaarheid

In principe wil ieder mens gezond leven, maar het ontbreekt medewerkers vaak aan kennis, inzicht en het vermogen om gezond gedrag structureel en op alle leefstijlgebieden vol te houden. Werkgevers worstelen bovendien vaak met de vraag: hoe kan ik mijn medewerkers bewegen tot gezond gedrag zonder belerend te zijn en met respect voor iemands privékeuzes?

Sturen op gedrag

Als Active Health Group helpen wij werkgevers en hun medewerkers bij het vergemakkelijken van de keuze voor gezond gedrag binnen de specifieke context van hun organisatie met het zogenaamde Active Healthy Totaal Concept (AHTC). Een modulair en integraal in te zetten concept waarbij u door te sturen op gewenst gedrag – vergelijkbaar met verzuimmanagement – op individueel niveau en organisatieniveau gezondheid en duurzame inzetbaarheid managet en vergroot.

Voorbeelden

Voorbeelden van modules zijn:

Het resultaat

Door preventief investeren in de gezondheid van medewerkers komen verzuimkostenreductie, verhoogde arbeidsproductiviteit en een positieve(re) werksfeer binnen handbereik. Bovendien wordt de veerkracht van uw organisatie vergroot; een strategische voorwaarde voor organisatiesucces in de huidige dynamische wereld.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Bel ons op 088 – 286 60 55 of vul het contactformulier in.