Online leefstijlmagazine

Online leefstijlmagazine

Leefstijl is een cruciale factor als het gaat om gezondheid en verzuim van medewerkers. Maar wat is een gezonde leefstijl en hoe activeer je op een laagdrempelige manier de bewustwording ervan? Daar helpen wij u graag bij met Active Healthy. Een ‘niks moet, alles mag’ online leefstijlmagazine voor iedereen die zich gezonder en gelukkiger wil voelen.

Inspireren, experimenteren en ontdekken

In veel cursussen en magazines wordt een gezonde leefstijl beperkt tot gezond eten en gezond bewegen, af en toe uitgebreid met gezond slapen en mindfulness. Onderzoek wijst echter uit dat veerkracht (VQ) vereist dat je als mens dag in dag uit mindful (met aandacht) en heartful – je hart volgend en met (zelf)compassie – acteert op alle leefstijlgebieden:

  • Zingeving
  • Werktevredenheid
  • Stressreductie
  • Sociale relaties
  • Beweging
  • Biologische voeding

Dat is best een uitdaging in de hedendaagse maatschappij vol prikkels en verleidingen. Daarom biedt Active Healthy dagelijks nieuwe informatie rondom alle facetten van de leefstijlcirkel waarmee uw medewerkers kunnen experimenten om meer energie, veerkracht, gezondheid en geluk in hun leven te ervaren. Bovendien kan iedereen eenvoudig en snel inzicht krijgen in hoe hij/zij er voor staat qua veerkracht door het invullen van de integrale leefstijltest.

Wekelijkse nieuwsbrief

Gezond leven betekent dagelijks je bewustzijn van je handelen. Daarbij is een reminder of wat extra inspiratie best handig. Schrijf u vandaag nog in voor de Active Healthy nieuwsbrief en ontvang iedere week een mix van leefstijlingrediënten voor een portie gezondheid en geluk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bel ons op 088 – 286 60 55 of vul het contactformulier in.