Nieuws: 05 nov 2018

Proactieve Manager Employability – Barneveld –

Ben jij een inhoudsdeskundige manager employability? Is jouw uitgangspunt in denken en handelen de integrale waarde van gezondheid? Overzie je het speelveld van innovatieve mogelijkheden betreffende re-integratie, loopbaan- en lifestyle coaching? Ben je digitaal getalenteerd? Krijg jij energie van accountmanagement en het vertalen naar interne werkprocessen? Is je uitgangspunt lifetime employability? Dan ben jij de Employability manager die CS Works zoekt!

Organisatie

Als nieuwe collega bij CS Works Employability maak je deel uit van een zelfsturend, enthousiast team van professionals te Barneveld. CS Works Employability werkt landelijk. Als onderdeel van Active Health Group werken wij vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Functie

Op proactieve wijze ben jij verantwoordelijk voor het zelfsturende team van coaches. Ook ondersteun je het employability backofficeteam. Op energieke wijze innoveer je de digitale Employability dienstverlening. Je bent (digitale) vraagbaak en goed met cijfers. Je creëert een positief toekomstperspectief, handelt en denkt op effectieve wijze naar Employability en Duurzame inzetbaarheid. Je bent eindverantwoordelijk voor onze re-integratie-, outplacement-, loopbaan- en/of jobcoachingstrajecten waarbij het uitgangspunt is denken in integrale mogelijkheden.

Functie eisen

Het CS Works team Employability zoekt een enthousiaste manager die ons versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe manager Employability:
• Is proactief, organisatiesensitief, resultaatgericht, flexibel accuraat en combineert strategisch denken met operationeel doen.
• Heeft minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende, beschikt over een coachende leiderschapsstijl gericht op zelfsturing en talentontwikkeling waarbij je een sterke persoonlijkheid met benaderbaarheid en tact combineert
• Kan mondeling en schriftelijk uitstekend op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen.
• Beschikt over een afgeronde HBO+ / Academische opleiding, bijvoorkeur met een psychologie, HR, gezondheid c.q. vitaliteit profiel met aangevulde ontwikkeling
• Heeft kennis van actuele wet- en regelgeving sociale zekerheid – met name Wet Verbetering Poortwachter
• Beheerst Microsoft office en bezit een geldig rijbewijs (B).

Aanbod

• Leuke, stevige functie waarin je jouw jarenlange kennis en kunde kwijt kunt om onze innovatieve en integrale dienstverlening verder te kunnen optimaliseren.
• Een plek binnen een bevlogen management team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd. De vestigingsplaats is vooralsnog Barneveld, een verhuizing naar Arnhem Centraal behoort tot de toekomstige mogelijkheden
• Een goed arbeidsvoorwaardenpakket
• Deel uitmaken van een landelijk werkend, groeiend middelgroot bedrijf waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken.
• Deskundigheidsbevordering door onder meer deelname aan ons jaarlijks symposium rondom het thema eigen regie op gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid.

Inlichtingen

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar sollicitatie@csworks.nl t.a.v. Annemieke Gildhuis, Directeur.

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.