Nieuws: 21 Sep 2016

" alt="">

Vitaliteit op de werkvloer

In tijden van vergrijzing, langer doorwerken en concurrentie op de arbeidsmarkt is het van belang om medewerkers te ondersteunen bij het fit worden en fit blijven. Gezondheidsbevordering van werknemers kan leiden tot lager ziekteverzuim maar ook tot meer voldoening, hogere motivatie en minder verloop.

Veel van uw medewerkers zijn bezig met de eigen gezondheid, maar niet iedereen weet wat ze zelf kunnen doen of hoe ze dit moeten doen. Ongemerkt kunt u veel voor uw medewerkers betekenen. Het beschikbaar stellen van informatie aangaande gezondheid en vitaliteit is een mooie eerste stap en helpt uw medewerkers verder dan u denkt.

Een mooi voorbeeld is het ‘bespreekbaar maken van gezondheid’. Bouwmarktgigant Praxis doet dit naar volle tevredenheid. Lees hier meer.

Wilt u op succesvolle manier Verzuim en Vitaliteit beïnvloeden? Active Academy organiseert de workshop ‘Succesvol Verzuim & Vitaliteit beïnvloeden’. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. U kunt zich aanmelden op de website van Active Academy.