Outplacement

Outplacement

Ieder mens wil een functie die bij hem past en bezit kwaliteiten die matchen met specifieke functies en organisaties. Onze outplacementtrajecten zijn dan ook altijd individuele trajecten, geheel afgestemd op de situatie van de medewerker.

Coaching

Outplacement betekent dat een medewerker en werkgever zijn overeengekomen (vrijwillig dan wel verplicht) dat medewerker afscheid gaat nemen van werk binnen de huidige organisatie. Dat brengt meestal voor de medewerker onzekerheid met zich mee, omdat het inkomen eraan gekoppeld is. De coach helpt de medewerker bij de verwerking van het verlies van werk, omgaan met de onzekerheid over de toekomst en  bouwen aan zelfvertrouwen.

De juiste match, wetenschappelijk onderbouwd

Een goede match tussen persoon en functie draagt bij aan het werkplezier en een duurzaam dienstverband. Een mismatch kan leiden tot demotivatie, disfunctioneren en verzuim. Daarom onderzoeken wij altijd cruciale zaken zoals interesses, motivaties en competenties via wetenschappelijk gevalideerde gedragsanalyses. Meten is weten!

Wilt u een uitgebreider onderzoek doen naar arbeidsmarktmogelijkheden? Dan kunt u bij onze NIP-geregistreerde psycholoog altijd terecht voor een carrièreassessment.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Bel ons op 088 – 286 60 55 of vul het contactformulier in. Wij denken graag met u mee.