Effectief leiderschap

Effectief leiderschap

Effectief leiderschap is essentieel als je met elkaar aan een organisatie wilt bouwen waar mensen betrokken zijn, naar beste kunnen hun steentje bijdragen en zich blijven ontwikkelen. Met deze mastertraining verdiept u uw leiderschapsvaardigheden en ervaart u hoe u medewerkers/collega’s intrinsiek kunt motiveren om de regie te pakken op zaken als een leven lang ontwikkelen, vitaliteit en werkgeluk.

Inhoud

De training ‘Effectief leiderschap’ kenmerkt zich in de basis door authenticiteit. Hierbij is zelfkennis en weten waar u voor staat in de organisatie van groot belang. Zichtbaar zijn in uw visie en dit uitdragen in uw doen en laten geeft helderheid, is inspirerend en genereert draagkracht bij medewerkers. Hierbij de balans houden tussen uw eigen inzichten en intuïtie én kunnen luisteren naar de feedback van uw medewerkers vraagt leiderschap.

In deze training kunt u op een effectieve, ervaarbare manier antwoorden vinden op vragen uit de dagelijkse praktijk. Zoals: wat is de kern van moeizaam lopende zaken? Wat kan ik doen om medewerkers/collega’s in hun kracht te zetten, zodat ze met plezier en betrokkenheid werken? Via de methodiek van systeemopstellingen wordt de kern van de vraag geraakt en belemmeringen omgebogen naar mogelijkheden.

Resultaat

Na afloop van de mastertraining hebben de deelnemers:

  • Verdiepende kennis en inzicht in wat zijzelf kunnen doen om zaken op een positieve, effectieve wijze te veranderen.
  • Handvatten om vanuit verschillende perspectieven waar te nemen.
  • Inzicht in ingebrachte praktijkcasuïstiek.

Voor wie

Deelnemers zijn managers, directieleden, leidinggevenden, HR-functionarissen, arboprofessionals en OR-leden.

Praktische informatie

  • Dlnrs:         10 – 12 personen.
  • Datum:       in overleg.
  • Duur:          2 dagdelen.
  • Locatie:      in overleg.

Bedrijfsevent

Bent u op zoek naar een inspirerend bedrijfsevent? Al onze workshops/trainingen zijn te volgen in combinatie met experience events, zoals een padelclinic onder begeleiding van een ervaren trainer.  

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier