Gezondheid Apps

Gezondheid Apps

Wellmo is een mobiel platform voor preventieve digitale gezondheidsprogramma’s. Met Wellmo kunnen wij uw medewerkers helpen aan hun gezondheid en geluk te werken. Via Wellmo kunnen uw medewerkers hun eigen wearables en apps koppelen aan het platform. Uw medewerkers kunnen hun zorgverleners of werkgevers toestemming geven om mee te kijken naar de verzamelde gegevens om te monitoren en feedback te geven. In de Wellmo Pro variant van het platform is het daarnaast mogelijk om gebruikers op afstand te coachen.

Werken aan vitaliteit, gezondheid en geluk dragen bij aan de werksfeer en aan het optimaal laten functioneren van uw werknemers. De Wellmo App biedt de mogelijkheid om proactief bij te dragen aan het welzijn van uw medewerkers.

Klantbeleving

De beste feedback krijg je van je klanten. Reden te meer om te meten en te weten hoe de klant je dienstverlening ervaart. Middels de Starred app, bieden wij de mogelijkheid om laagdrempelig uw klantbeleving in kaart te brengen. Wilt u meer weten over de Starred App en integratie mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Ontwikkeling gezondheid apps

De mogelijkheden om digitaal actief te zijn met uw gezondheid en geluk worden steeds groter. Naast bestaande apps, run keepers en online planners, werken wij ook aan het creëren van apps specifiek voor uw organisatie en dus maat gemaakt. Hierbij staan veiligheid en privacy van gegevens voorop.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier