[:nl]Arbeidsdeskundige – Landelijk[:]

[:nl]Arbeidsdeskundige – Landelijk[:]

[:nl]

GEZOCHT: Communicatief vaardige arbeidsdeskundige die denkt in oplossingen

Heeft u er plezier in om op basis van een gedegen analyse uw klant op een heldere, medemenselijke manier te adviseren over passende inzetbaarheid? Kunt u prima balanceren tussen dienstbaar zijn aan de klant en tijdgebonden resultaatgerichtheid? Houd u van de uitdaging om de juiste beslissingen te nemen bij complexe afwegingen en te zorgen voor acceptatie bij de betrokkene? Dan bent u de arbeidsdeskundige die Active Health zoekt!

Functie

Als arbeidsdeskundige speelt u op diverse manieren een cruciale rol bij de activatie, re-integratie en arbeidsparticipatie van de medemens. Zo is een van uw belangrijke taken het beoordelen (claim) van de verhouding belasting en belastbaarheid in het domein mens, werk en inkomen. U geeft de klant via concreet, helder en medemenselijk advies inzicht in zijn arbeidsmogelijkheden en ondersteunt hem actief bij het pakken van de regie op zijn participatie. In geval van werkzoekenden met een arbeidsbeperking benadert u proactief werkgevers en andere netwerkpartijen voor plaatsingsmogelijkheden. Wanneer een klant ervoor kiest om niet mee te werken aan zijn re-integratie dan is het aan u om hem op de consequenties te wijzen op een manier die aansluit bij de persoon in kwestie. Tot slot, levert u ook oplossingen in het geval van geschillen rond werk en inkomen.

Uw profiel

Active Health zoekt voor een grote maatschappelijke organisatie een enthousiaste arbeidsdeskundige die het team komt versterken. De ideale nieuwe arbeidsdeskundige:
• Is klantgericht, denkt in oplossingen en is intrinsiek gemotiveerd om resultaten te boeken.
• Heeft er plezier in om zelfstandig te werken binnen teamverband.
• Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt bij complexe afwegingen het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen.
• Beschikt over een afgeronde post-HBO opleiding tot arbeidsdeskundige, is gecertificeerd en staat geregistreerd bij de Stichting Register Arbeidsdeskundige (SRA).
• Heeft kennis van wet- en regelgeving SV, protocollen en veel voorkomende ziektebeelden en hun wisselwerking op het menselijk functioneren.
• Beschikt over meerdere jaren ervaring bij het UWV.

Arbo Active biedt

Als nieuwe collega biedt deze werkgever u:
• Een maatschappelijk betrokken, uitdagende functie waar u het gezonde verschil kunt maken.
• Een team van enthousiaste collega’s die graag met elkaar samenwerken.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
• Bovendien zijn het aantal uren, de startdatum van het dienstverband en het regionaal werkgebied in overleg.

Solliciteren

U kunt uw CV en motivatie mailen naar werken@activehealthgroup.nl

Meer informatie

Wil je meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.[:]

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier