Voor consumenten

Voor consumenten

Voor u als consument bieden wij meerdere online platformen zoals Guus Leeft Duurzaam en het online gezondheidsplatform IkGezond.

Waarom GUUS?

Duurzaam of maatschappelijk verantwoord leven staat de laatste jaren hoog op de agenda van veel bedrijven en consumenten. Toch ontbreekt het bij de meesten aan gedegen kennis om het op een structurele manier aan te pakken. Er wordt nog veel “op gevoel” gedaan en gestuurd. Tegelijkertijd zijn de termen ‘groen’ en ‘duurzaam’ aan slijtage onderhevig. Omdat zoveel bedrijven op dezelfde manier communiceren over duurzaamheid dreigt de consument steeds meer slachtoffer van duurzaamheid te worden, terwijl we hem zo hard nodig hebben. De consument moet weer de held worden waarnaar we luisteren. Wat weet en vindt de consument van duurzaamheid en wat doet hij ermee?

Guus verschaft inzicht in de kennis, houding en het gedrag van consumenten en bedrijven rondom duurzaamheid en de ontwikkeling daarvan in de tijd. Daarnaast wordt het effect van duurzame of maatschappelijk verantwoorde initiatieven en activiteiten inzichtelijk gemaakt door middel van artikelen, apps en filmpjes. Daarmee ontstaat een essentieel inzicht in de ontwikkeling van duurzame initiatieven en de communicatie daarover.

Hiermee kan Guus bedrijven en consumenten helpen om relevanter bezig te zijn met duurzaamheid en hier ook meer waarde mee te creëren. Guus is uniek. Het stelt de consument centraal, pakt duurzaamheid bij de wortels aan, ziet duurzaamheid als serious business en niet als hype en creëert niet alleen kennis, maar maakt het ook toepasbaar.

IkGezond

IKGezond is het onlineplatform dat voorziet in informatie omtrent thema’s zoals voeding, duurzame inzetbaarheid, beweging, uiterlijk en verzorging en meer actuele zaken die de thema’s gezondheid en geluk raken. IkGezond is niet enkel een statisch platform dat voorziet in informatie, maar speelt ook in op de veranderende maatschappij waarbij sociale interactie en de eigen regie op gezondheid centraal staan.

Gezondheid is een waarde

‘Gezondheid is het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.’
Ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Hierbij is eigenaarschap over je welbevinden cruciaal.

Ga direct naar Guus of IkGezond.
GuusLeeftDuurzaam
IkGezond

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier