Stafarts / bedrijfsarts

Stafarts / bedrijfsarts

GEZOCHT: Initiatiefrijke stafarts / bedrijfsarts die collega’s helpt excelleren – Landelijk

Vindt u het leuk om jonge medecollega’s mee te nemen in hun ontwikkeling en bij te dragen aan continue professionalisering van onze organisatie? Zit aandacht voor preventie en leefstijl in uw DNA? En kunt u op heldere wijze stelling nemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet ziekte, waarna u medewerker en werkgever op zorgvuldige en overtuigende wijze over effectieve vervolgstappen adviseert? Dan ben u de stafarts / bedrijfsarts die Active Health Group zoekt!

Functie

Als stafarts bent u de functioneel leidinggevende van een team artsen dat wil excelleren als specialist in de bedrijfsgeneeskunde. Vanuit een positieve, energieke grondhouding draagt u bij aan de beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling van een gedreven groep artsen en bent u hun directe aanspreekpunt in geval van complexe casuïstiek. Als bedrijfsarts werkt u vanuit de overtuiging dat preventie wezenlijk bijdraagt aan verzuimreductie en duurzame inzetbaarheid. Daarom maakt u leefstijlthema’s op aantrekkelijke wijze standaard bespreekbaar in uw spreekuren en de contacten met de werkgever en neemt uw collega-artsen daarin ook mee.

U combineert de vrijheid en autonomie van uw expertrol met een proactieve samenwerking met de andere behandelteamleden (zoals een casemanager, medisch adviseur, verzekeringsarts, arbeidsdeskundige) en externe kerndeskundigen. Op basis van uw centrale rol in behandelteams deduceert u afdelings- of organisatiebrede trends en oplossingsrichtingen, waarover u de klant strategisch adviseert. Vanuit uw plezier in continue verbetering helpt u klant, collega, team en organisatie naar iedere dag een beetje beter.

Organisatie

Als nieuwe collega maakt u deel uit van een team professionals dat als stafarts handelt vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met  gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega’s van andere onderdelen van Active Health Group.

Uw profiel

Het team stafartsen zoekt een deskundige, energieke en betrokken collega die hen versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe stafarts:
• Draagt op een effectieve manier zijn kennis en kunde over aan collega’s en creëert een veilige omgeving waar op een open, lerende wijze over eenieders functioneren wordt gesproken.
• Is proactief, oplossingsgericht, zorgvuldig, organisatiesensitief, flexibel en praktisch in denken en doen.
• Weet vanuit een samenwerkingsgerichte houding met inbreng van eenieders kwaliteit het stafartsenteam en de artsenteams continu te professionaliseren.
• Combineert zijn ruime ervaring en deskundigheid als geregistreerd bedrijfsarts met toegankelijkheid en tact.
• Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden van zowel medewerker als werkgever en stuurt binnen organisaties op delicate wijze op een integrale aanpak van verzuim en preventie.
• Houdt ervan om onderdeel uit te maken van een team, mee te denken met de klant en de eigen organisatie.
• Is in bezit van een geldig rijbewijs (B).

Ons aanbod

Als nieuwe collega biedden wij u:
• Een waardevolle functie waar u al uw expertise en ervaring kwijt kunt om bij een vast aantal klanten integraal het verschil te maken op het gebied van curatie en preventie.
• Een prettige intercollegiale samenwerking binnen zowel het stafartsenteam, artsenteam als de multidisciplinaire behandelteams met waardering voor ieders kennis en kunde, ruimte voor nieuwe ideeën en humor.
• Deskundigheidsbevorderende bijeenkomsten met collega bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs, zowel op landelijk als regionaal niveau.
• Een inspirerende werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar u zelf de regie op uw gezondheid en geluk kunt pakken.
• Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief jaarlijks opleidingsbudget.

Wij zijn flexibel in het aantal uren en de startdatum van het dienstverband. Het regionaal werkgebied stemmen wij af op uw woonplaats.

Solliciteren

U kunt uw CV en motivatie mailen naar werken@activehealthgroup.nl t.a.v. Liesbeth Schoenmaker, directeur HR.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier