Insourcing bedrijfsgeneeskundige zorg

Insourcing bedrijfsgeneeskundige zorg

Active Health Group biedt de mogelijk van het ‘leveren’ van een bedrijfsarts In-company. Afhankelijk van uw wensen en grootte van uw bedrijf betekent dit dat u de beschikking heeft over een vaste bedrijfsarts voor één of meer dagdelen per week op uw locatie.

Wij werken met geregistreerde bedrijfsartsen, die uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze bedrijfsartsen werken volgens onze kwaliteitseisen en zijn in vaste dienst.

De werkwijze van de bedrijfsartsen kenmerkt zich met name door de ‘no nonsens’ benadering, waarbij de vraag van de klant wordt beantwoord met een concreet en hanteerbaar advies. Onze meerwaarde ligt in de aanwezige expertise, maar ook in de visie en praktische aanpak van re-integratie vraagstukken, waarbij wij denken in passend duidelijk advies en voortdurend streven naar innovatieve ideeën en toepassingen.

Natuurlijk staan onze bedrijfsartsen garant voor een relevante terugkoppeling binnen 24 uur, waarmee u antwoord heeft op uw vraag die gericht is op snelle en verantwoorde terugkeer van de werknemer naar de werkplek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier