Missie

Missie

Vanuit ons geloof in veerkracht en zelfregie faciliteren wij als Active Health Group ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en realiseren van gedragsverandering. Met als doel gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn.

Expertise

Als Active Health Group werken wij landelijk met een multidisciplinair team van gezondheidsspecialisten. Als expert met oog voor de context maken zij de verbinding tussen de curatieve en preventieve kant van gezondheid. Of u nu kiest voor ondersteuning van een bedrijfsarts, leefstijlcoach, casemanager, consultant, bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeidsdeskundige of een andere professional; allemaal ondersteunen zij het individu op kennis, houding en gedrag.

Vraaggericht maatwerk

Er bestaat geen ‘one way road’ naar gezondheid, vitaliteit en geluk. Daarom acteren wij als Active Health Group altijd vraaggericht vanuit een integraal perspectief: actie op het niveau van individu én organisatie, preventie én curatie in combinatie met een multidisciplinaire aanpak. Waarbij wij onze dienstverlening afstemmen op individuele wensen en behoeften.