Videoconsulting

Videoconsulting

Bedrijfsartsen, huisartsen en medische specialisten zijn dagelijks belast met de nodige herhaalconsulten. Deze herhaalconsulten worden door zowel de patiënt als door de arts als inefficiënt en belastend ervaren. Patiënten zijn de nodige reistijd kwijt en eenmaal op locatie moet er vaak nog in de wachtkamer plaatsgenomen worden.

Effectieve oplossing

Videoconsulting biedt een eenvoudige en effectieve oplossing. Vanuit een vertrouwde omgeving en zonder reistijden kan er een gesprek met de arts aangaan worden. Natuurlijk ideaal wanneer uw medewerkers op grote afstand werken. Videoconsulting is een professionele aanvulling op onze dienstverlening en van hoogwaardig kwaliteit. Kortom, een efficiënte en moderne dienst die wij u graag aanbieden.

Privacy

Vanzelfsprekend voorzien wij in het beschermen van de privacy van uw werknemers. Videoconsulting vindt plaats binnen een beschermde omgeving en voorziet in een agenda- en planningsmodule specifiek voor zorg profesionals. Alle informatie die via het videoconsult met de bedrijfsarts wordt uitgewisseld is vertrouwelijk. Enkel met schriftelijke toestemming van de werknemer kan de informatie met de werkgever worden gedeeld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van videoconsulting? Neem dan contact op met Active Health Bedrijfsarsten Plus.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie?

Contactformulier