BHV

BHV

Stelt u zich eens voor, er wordt een klant onwel in uw zaak. Dat is best even schrikken maar gelukkig weet een van uw bedrijfshulpverleners adequaat te handelen. Dat u, uw medewerkers en klanten in zo’n situatie kunnen vertrouwen op competente hulpverleners geeft toch gewoon een goed gevoel? Dat alles geregeld is wanneer het er een keer op aan komt, getuigd ook nog eens van goed werkgeverschap.

Om u te helpen zo’n veilige werkomgeving te creëren en te continueren hebben wij voor een samenwerking met BHV.NL gekozen. BHV.NL is als opleider en adviseur op het gebied van bedrijfsveiligheid al jaren een gevestigde naam en staat garant voor kwaliteit tegen een marktcomfort tarief. Voor klanten van Arbo Active gelden zelfs nog interessantere tarieven!

BASIS BHV Creëert een veilige werkplek!
Met een vernieuwd trainingsprogramma waarin aanstaande bedrijfshulpverleners worden uitgedaagd en waarbij de nadruk ligt op interactie en de praktijk, wordt bij deelnemers in de rol van BHV-er het beste uit zichzelf gehaald. Zo creëer je parate kennis en handelingsbekwaamheid voor als het er toe doet. De training Basis BHV duurt 2 dagen en bevat de modules Levensreddende Eerste Handelingen, het blussen van een beginnende brand, ontruiming en alarmering van professionele hulpdiensten.

HERHALING BHV Behoud aantoonbare deskundigheid!
Wellicht heeft u als BHV-er tot op heden niet meer hoeven doen dan het plakken van wat pleisters. Toch kan het zomaar een keer echt mis gaan! Op dat moment is parate kennis en bekwaamheid in handelen ineens van levensbelang. Het geldig houden van uw BHV-certificaat door het volgen van de training Herhaling BHV kan het verschil maken De training Herhaling BHV duurt 1 dag. Praktijkgericht worden de benodigde kennis en vaardigheden opgefrist.

HERHALING BHV inclusief AED
De hierboven beschreven training Herhaling BHV is tevens in combinatie met het bedienen van een AED (automatische externe defibrillator) mogelijk.

Advice?

Would you like advice or more information?

Contact Form